Spotkanie odbędzie się 30 września w Izbie Smaku w Parparach, lecz termin przyjmowania zgłoszeń upływa 28 września. Ponadto szczupłość miejsca wewnątrz Izby Smaku powoduje, że liczba uczestników jest ograniczona do ośmiu osób.
Jak zapowiada kanclerz Konfraterni Witold Cyranowicz, który poprowadzi zajęcia, można się nauczyć przyrządzenia sera podpuszczkowego w rodzaju sera korycińskiego, ponadto wymasować najprawdziwszą białą kiełbasę.
Kontakt pod adresem mailowym [email protected], bliższe informacje na stronie internetowej www.konfraternia.org lub pod nr tel. 788 050 065.
Jak przygotować się do rozmowy o pracę?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?