MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zacznij od przygotowania masy. W garnku rozpuść masło lub...
fot. Katarzyna Puczyńska

Blok czekoladowy, czyli rarytas z czasów PRL. Hitowy przepis na deser z mleka w proszku i kakao. Jak zrobić blok kryzysowy?

Blok czekoladowy. Krok 1

Zacznij od przygotowania masy. W garnku rozpuść masło lub margarynę, cukier, kakao i wodę. Pogotuj ok. 2 min.

Zobacz również

Festiwalowy sprint w Opolu. Kierowcy ścigają się w strugach deszczu

Festiwalowy sprint w Opolu. Kierowcy ścigają się w strugach deszczu

Tłum na giełdzie w Miedzianej Górze. Stragany i budki z jedzeniem oblegane [ZDJĘCIA]

Tłum na giełdzie w Miedzianej Górze. Stragany i budki z jedzeniem oblegane [ZDJĘCIA]

Polecamy

Dinner in the Sky: Kulinarna uczta nad Karkonoszami

Dinner in the Sky: Kulinarna uczta nad Karkonoszami

Nie bój się błędów. Niezwykła akcja Fundacji Szkoła z Klasą

Nie bój się błędów. Niezwykła akcja Fundacji Szkoła z Klasą

Apetyczne bułeczki z kremem. Mogłeś ich jeszcze nie jeść

Apetyczne bułeczki z kremem. Mogłeś ich jeszcze nie jeść