MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Bartek Kieżun jest autorem książek, dziennikarzem...
fot. Przemek Krupski/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

Co łączy Drakulę i Caravaggia? Neapol! Ugotuj flaczki po neapolitańsku i zjedz je we włoskim stylu. Posmakują do ostatniego kęsa

Bartek Kieżun

Bartek Kieżun jest autorem książek, dziennikarzem kulinarnym, podróżnikiem i fotografem. W mediach społecznościowych znany jest jako Krakowski Makaroniarz, z racji swojej pasji do kuchni włoskiej. Dwukrotnie zdobył Nagrodę Magella i siedem razy otrzymał prestiżowy tytuł World Gourmand Cookbook Award za najlepsze książki kulinarne.

Zobacz również

Strzelał do kotów z wiatrówki. Dwa z nich poważnie ranił. Sprawcy grozi do 3 lat

Strzelał do kotów z wiatrówki. Dwa z nich poważnie ranił. Sprawcy grozi do 3 lat

Korki i remonty w Krakowie. Remont al. Solidarności, budowa tramwaju do Mistrzejowic

Korki i remonty w Krakowie. Remont al. Solidarności, budowa tramwaju do Mistrzejowic

Polecamy

Plebiscyt MISTRZOWIE MOTORYZACJI. Znamy najlepszych w województwie pomorskim

Plebiscyt MISTRZOWIE MOTORYZACJI. Znamy najlepszych w województwie pomorskim

Pożywna zupa „dziad z babą". Pyszna i łatwa do zrobienia

Pożywna zupa „dziad z babą". Pyszna i łatwa do zrobienia

Zostań superbohaterem i ratuj ludzkie życie! To musisz wiedzieć o oddawaniu krwi

Zostań superbohaterem i ratuj ludzkie życie! To musisz wiedzieć o oddawaniu krwi