Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Erik Brännströms, dziki kucharz za Szwecji pracował kiedyś w...
fot. Arkadiusz Onasch

Felieton "Na noże i widelce". Najsmaczniejsze jedzenie jest na żywym ogniu. Potwierdza to dziki kucharz ze Szwecji

Dziki kucharz ze Szwecji

Erik Brännströms, dziki kucharz za Szwecji pracował kiedyś w najdroższej londyńskiej restauracji, karmił tamtejszą królową i trzech Bondów, a mimo to zapragnął wrócić do natury, do najpierwotniejszej formy gotowania – do gotowania na żywym, otwartym ogniu z rozłupanych polan na lokalnym, naturalnym produkcie

Zobacz również

Parada motoryzacyjna ulicami Ostrołęki

NOWE
Parada motoryzacyjna ulicami Ostrołęki

Turyści przy Tężni w Busku-Zdroju. W maju odwiedziło ją już 16 tysięcy osób [ZDJĘCIA]

Turyści przy Tężni w Busku-Zdroju. W maju odwiedziło ją już 16 tysięcy osób [ZDJĘCIA]

Polecamy

Matura z angielskiego na poziomie rozszerzonym 2024. Tu będą odpowiedzi i arkusz

Matura z angielskiego na poziomie rozszerzonym 2024. Tu będą odpowiedzi i arkusz

Tygodniowy przegląd prasy w Sztumie, (5.05-11.05.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Sztumie, (5.05-11.05.2024)

Wycofana czekolada! Może być groźna dla alergików

Wycofana czekolada! Może być groźna dla alergików