Warsztaty odbędą się 8 lipca w Izbie Smaku w Parparach. Konfratrzy będą uczyli samodzielnego przyrządzania sera podpuszczkowego oraz wyrobienia smakowitej kiełbasy. Organizatorzy proszą o jak najwcześniejsze zgłoszenia, ponieważ liczba miejsc jest ograniczona, zaś stosownie do zainteresowania trzeba przygotować odpowiednią ilość produktów - mleka niepasteryzowanego oraz potrzebnych gatunków mięs.
Kontakt za pośrednictwem strony internetowej Konfraterni pod adresem www.konfraternia.org oraz na profilu Konfraterni na portalu Facebook.
Strefa Biznesu: Plantatorzy ostrzegają - owoce w tym roku będą droższe
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?